Då va släkten här…

Då är det snart jul igen och även om jag nästan är säker på att det var midsommar häromveckan så ska årets jul bli fantastisk. Mina föräldrar kommer hit( dom har missat Florida julen de senaste åren) och det blir alltid intressant att se om och var alla ska få plats. Mina systrar Jill och Jennie har också anlänt med deras familjer ( älskar alla mina svågrar, vilket jag insett är ganska ovanligt). Per Ulrik Johansson och jag spelade Ryder Cup tillsammans och Stefan Petterson  ( Blåvitt, Ajax,mm) är en annan härlig lirare som alltid är på bra humör. Min tredje syster Jessica drog till Thailand med sin familj i år, vet inte om det beror på att dom fick bo på båten förra julen och toaletterna gick sönder….. Årets träd går nog ner i historien som bästa i alla kategorier, och hur vi fick tag på det kan ni se i Julspecialen på onsdag. Nu är det dags för sista  julshoppingen, har nästan enbart nät shoppat på Best Buy, Amazon och Ellos. Ellos.se blir vårt första samarbeten här på bloggen. Bra utbud och snygga kläder, får se om dom hinner fram till julafton. Nu låter det som brandlarmet har gått, släkten försöker laga frukost gissar jag….det blir nog kul det här…..
Jesper

So it’s almost Christmas again and even though I’m almost certain that midsummer was just the other week, this christmas is going to be fantastic. My parents are coming (they haven’t spent a Christmas in Florida in the past few years) and it’s always interesting to see year after year where everyone is going to fit let alone sleep. My sister Jill and Jennie are also here with their families (I love my brother in laws, which I realized is a pretty unusual thing in families). Per Ulrik Johansson and I played in the Ryder Cup together and Stefan Petterson (IFK Gothenburg, Ajax, ext.) is a cool footballer (soccer player) with a smile always on his face. My other sister Jessica went to Thailand with her family for Christmas this year, I don’t know if that has anything to do with that fact that they had to sleep on our boat with a broken toilet last year…This year’s tree probably goes down in history for the best in all categories, and how we managed to get this tree into the house you can watch on our Christmas special on wednesday (TV3 in sweden or tv3play.se). Now it’s time for some last minute Christmas shopping, I’ve basically only done online shopping on Best Buy, Amazon, and Ellos. Ellos will be our first partner on this blog. They are an online clothing site, great clothes, hopefully they come in time for Christmas. Now it sounds like someone set off the smoke detector, I guess my relatives are trying to cook breakfast…it’s gonna be an eventful holiday…yay…

-Jesper

I samarbete med Ellos

5 Comments

 1. Tess❤️

  Åh Gud vad härligt… Hälsa från mig hihi❤️❤️

 2. Parnevikfamily❤️

  Åhh hahah ni är bäst❤️❤️

  1. Kramar kompis pappa och mamma kramar kompis Kristian Palmen

 3. Penny Parnevik Söt rar puss kramar ja peg Parnevik Söt rar puss kramar ja pillppa parnevik Söt rar puss kramar ja Emmy parnevik Söt rar puss kramar ja
  🥰😗😙😚☺️🙂🤗😄😃😍😘😴🤰🤱🏊‍♂️🏊‍♀️💏👩‍❤️‍💋‍👨👫Kram män Kristian palmen kram puss ja

Write a comment

Your email address will not be published.