SNART ÄR DET JUL!!!

Hej fina ni!

Snart är det jul och jag har verkligen INGEN aning vad jag ska ha på mig…Dessutom har jag lite presenter kvar att köpa. Som tur var fick vi välja lite grejer från Ellos.se som en tidig julklapp. Måste erkänna att jag var lite skeptisk eftersom vi inte har Ellos i USA och man vill ju stå för det man samarbetar med. Men shit! Jag hittade världens snyggaste skor OCH ett par vans som jag har letat efter i evigheter (!!!!) Dessutom hittade jag ett par skor till Phoenix…shhh…

Tänkte ni kunde hjälpa mig bestämma vilken outfit jag borde ha på mig på julafton…Antingen casual-snyggt eller lite finare. Eller så kanske ni har några helt originella idéer?

IMG_2009IMG_2011
Processed with VSCOcam with q8 preset
Processed with VSCOcam with q8 preset
Processed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with c6 preset
Processed with VSCOcam with c6 preset

Vad tycker ni?!

Tänkte på sista-minuten julklappar också! Själv så tycker jag det blir bäst med lite ansiktsprodukter, en bok som man verkligen tycker om, eller lite vinyl skivor.

IMG_2147

Vore jäääätte roligt att få höra vad ni ska ha på er, eller vad ni har köpt!

Massa kramar,

Peg

I samarbete med Ellos

Posted in peg

11 Comments

 1. Jag tycker att du ska ha på dig klänningen!

 2. The dress is pretty, kanske något rött till? Typ ett halsband/hårband. Der passar verkligen dig!

 3. Jag tycker att du ska köra på det du tycker känns bäst, men om du vill ha hjälp tycker jag du ska köra på klänningen, lite mer enkel och känns lite mer julig!

 4. Åhh!! Du är ju så fin! Tycker den svarta klänningen var supersnygg! Själv ska jag nog ha ett svart spetslinne och svarta kostymbyxor tror jag.
  Kram

 5. Tess❤️

  Ååh båda var jättefina!! Tycker du ska välja det som känns bäst vid tillfället. Klänningen var fin men samtidigt var den andra looken riktigt fräsch och cool. Men tycker att du ska köra på klänningen om det är nåt! Men den andra var super super fin med.
  Jag vet inte själv vad jag ska ha på mig. Min mamma har alltid köpt kläder till mig som jag kan ha, typ 2 olika alternativ! Så får se vad jag får i år.
  KRAM PÅ DEJ❤️❤️

 6. Klänningen❤️

 7. Johanna Håkansson

  Den svarts klänningen kör på den . Vad bra du beställt ansikts produkter från lash de är så jävla bra och bara naturliga råvaror från naturen. De ska ha en sjukt bra ansikts tvål av sjögräs och någon lera. Rosa/ hudfärgad / grön är den. Tvättar man sig med den får man super fin lyster i ansikter och man får även fin hud mjuk bebis len.

  1. Familjen Parnevik

   Det måste jag prova!! Tack för tipset!

 8. Mirremore

  Båda va äkta Queen men till jul skulle jag nog ändå ta klänning! + första stilen ser så himla somrig ut på nået vis.

 9. Klänningen tycker jag du ska ha! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published.