Hej från Savannah

Processed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with c1 preset

Hej fina ni!

Förlåt för sen uppdatering!
Nu har jag och Penny börjat skolan igen! Just nu tar jag 3D design, art history 2, och en creative writing klass. Kommer bli en sjukt svår termin men jag är väldigt taggad! Men jag måste erkänna att jag är väldig nervös och även lite rädd, speciellt nu när jag tar riktiga writing klasser. Eftersom jag verkligen vill skriva så blir jag ju också rädd att jag inte ens skriver bra! Haha…

Det har hänt så sjukt mycket sen vi kom tillbaka till Savannah. Ni kanske har sett mina tweets…hjärtat gör ont lite grann.
Dessutom saknar jag Philippa och Phoenix och Mamma o Pappa så oerhört mycket. Och resten av familjen såklart. Det är ganska jobbigt att vakna upp och inte ha dom nära en. Men är så otroligt tacksam att jag har penny här!!!

Ni kanske också har börjat skolan! So we’re in this together! Hoppas verkligen att ni får en bra termin: ingen stress, bra betyg, och allt sånt!

Men tänkte på 2 saker!

1. Vill ni se lite av det jag skriver?

2. Det är väldigt många som vill veta hur man söker till en amerikansk college, vilka som är bra, osv.
Om ni vill, så kan jag skriva ett helt inlägg om college i USA. Hur man gör, vart man borde söka, hur det är, osv.

Kommentera gärna om ni är intresserade av det! Och om ni har några specifika skolor ni har tänkt på!

Stor kram
PEG

Posted in peg

27 Comments

 1. Anonymous

  Skriv ett inlägg om alternativ 1 och 2. Så himla nyfiken! 🙂

 2. Jaaa vore jättekul!! Gärna något college där man kan välja golf som inriktning om du vet något om det? Kram!!

  1. Jag ska flytta till Florida kanske får jag träffa din familj vad roligt det kommer bli

 3. Jaaaaaa

 4. Vore super intressant att få läsa ett inlägg om alternativ 1 och 2!

 5. Najs

  1. Big help, big help. And suvpalrtiee news of course.

  2. Hola, excelente trabajo, Dios la bendiga por tan valioso material, tambien necesito material sobre lectura para niños de 4º grado que aun no saben leer ni tomar dictado. Mil gracias

 6. Snälla visa de du skriver!! ❤️

 7. Anonymous

  Vore superkul om du kunde skriva om USAs bästa universitet/collage och rangordna de!!

 8. Jag har blivit ganska sugen på att gå på college i USA så hade varit jättekul om du skrev ett inlägg om det! Hur det fungerar, vad som krävs för att man ska kunna söka, hur det är allmänt osv! Kraam

 9. Skulle vara jätte kul 🙂

 10. Jag vill gå på collage i USA efter studenten men är väldigt osäker på vilket. Vet du hur man anmäler sig, kommer in osv (om man bor i Sverige)? Var bor man någonstans, vad kostar det, är det värt att flytta så långt och hur länge går man på collage?

  1. Good to hear. We worked on a wish list of things for our new office area and we put an apple tv on it. Do you know if you can use it to project a Mac, not only an iPad? I think wel172#8;&l still need VGA/hdmi for that.

 11. Hej, skulle vart jätte roligt om du skrev om det med college! Hade tänkt söka till Brandman University i Ontario, CA.
  Hade vart jätte roligt om du förklarade hur man gör och hur det går till på college. Puss

 12. Hej, skulle vart jätte roligt om du skrev om det med college! Hade tänkt söka till Brandman University i Ontario, CA.
  Hade vart jätte roligt om du förklarade hur man gör och hur det går till på college. Puss

  1. Thank you so much for providing individuals with an exrirotdinaraly breathtaking opportunity to check tips from this website. It is always very pleasant and also stuffed with a great time for me personally and my office friends to search your web site not less than thrice a week to read through the newest issues you have got. And lastly, I’m also usually amazed with the eye-popping points you give. Selected 1 facts in this posting are honestly the most suitable I have ever had.

 13. Det hade varit så kul att se vad du skriver!

 14. Det skulle vara så snällt om du ville skriva om college i USA då jag funderar på att söka dit. Kan du berätta lite om vilka college i USA som räknas som bra? Finns det några bra college i Florida? Jag är intresserad av att studera business law, vilka college skulle du rekommendera då? Fortsätt som du gör Peg, stor kram till dig.

 15. Vill jättegärna se lite om vad du skriver om osv, skulle vara jätteintressant!
  Men även om collage i USA, hur det är att gå på collage, om det är som man tror (ex. Som i filmer) och lite sånt! Kram, hoppas du har det bra!

 16. Det skulle vara SUPERBRA, om du tog upp punkt 2 ska själv söka om ett år och undrar verkligen hu det går till!! Det skulle vara sååå hjälpsamt❤️❤️❤️❤️

 17. Hej,
  Ett inlägg om college skulle uppskattas väldigt mycket. Jag funderar på att plugga ett år eller en termin i USA efter att jag har börjat på något universitet här i Sverige. Skolorna jag funderar på är University of Arizona och University of Kentucky, vad har du hört om dem? Sägs dem vara bra?
  Fortsätt vara du, och skrivandet kommer gå bra.
  Kram

 18. Hej&hälsningar från Vasa, Finland!!! Det skulle vara toppen om du gör det!!! Om du skulle rekommendera några fotis college i USA skulle det vara riktigt super 🙂

 19. Ja ett college inlägg vore roligt. Kan du göra ett inlägg om bloggar eller inspo-sidor som du följer också?:)

 20. Jaaa jättejättegärna! Har ända sedan jag fick reda på att du \”skrev\” viljat se en text du har skrivit. och punkt två hade också varit jätterolig att läsa om, du hade ju också kunnat berätta lite mer om ditt collage vad de e för något och så

 21. Skulle vara jättekul att se exakt hur du redigerar dina fina instagrambilder.

 22. Åh, vill gärna läsa några av dina texter, skulle vara superkul!

Write a comment

Your email address will not be published.