Valentine’s Day is only 23 days, 8 hours, and 53 minutes away!!!

Alla hjärtans dag har förvandlats till en av de mest hatade dagarna i året. Många säger, “Det är inte en viktig firande, det bara gör så att människor mår dåligt om dom inte har en Valentine” eller, “Varför älskar vi inte varje dag, varför behöver vi Alla Hjärtans Dag för det?”, och dom största kritikerna säger, “Det är bara en dag som kvinnor har hittat på så att dom kan få blommor och smycken och godis.” Även om dom flesta tycker det, jag står för det jag tror på, Valentine’s Day är min favorit dag på hela året. En dag tillägnad att älska. En dag full av fjärilar i magen. En dag där du får chansen att berätta till den speciella personen i ditt liv att du älskar dom. Vad folk verkar ha glömt är att du inte behöver en pojkvän eller flickvän att fira denna fantastiska dagen. Till alla killar som inte har en date den 14 februari, ring din mamma och säg att hon är din valentine, jag lovar att det kommer göra hennes dag eller även hennes vecka. Till all tjejer som inte har dates på Valetine’s day, skicka din pappa en tack sms för allt han gör för dig. Bjud över alla dina tjej kompisar för en sleepover och ät massa godis, titta på varje Nicholas Sparks film som finns, och ja, du kan låtsas att Ryan Gosling är din Valentine. Det finns så många sätt du kan sprida kärlek och alla hjärtans dag ger dig möjlighet att vara en lycklig, kärleksfull, hopful, och en fullständig älskvärd person. Du kan hjälpa din bästa vän inrätta den perfekta dagen för hennes pojkvän. Kanske du kan skicka ett brev med godis till den killen som du inte har haft modet att prata med. Alla hjärtans dag handlar om småsakerna. Det kan handla om att le på gatan till massa som du inte känner, du kan köpa matt till en hemlös, du kan be din farmor/farfar/mormor/morfar berätta hur dom träffades, det är vikit att hitta glädje från andra människors lycka. Det är så ofta vi gör misstaget att tro att det handlar om smycken, stora gester, och att spendera så mycket pengar som du kan… det kunde inte vara mer fel  Förra Alla hjärtans dag gjorde jag samma misstag. Jag hälsade på JJ på hans college för Valetine’s helgen. Valentine’s day var på lördag och  hela dagen väntade jag på en enorm present… “Jag undrar om han har köpt mig en skit stor teddy björn? Eller kanske en gigantisk bukett rosor? Nej, han definitivt kommer att ge mig massor och massor av godis!” Som ni kan gissa, jag fick aldrig en stor björn, jag fick inte em enorm bukett blommor, och inte heller hjärtformade godis som jag ville verkligen ha . Och innan du tänker ” JJ , vad sjutton, vad hade du tänkt?” (Som jag tänkte definitivt den dagen), jag inser att hela dagen tänkte jag bara på mig själv. Jag missade totalt alla dom små sakerna som han gjorde för mig. Han väckte mig klockan 6:00 på morgonen eftersom att han vet att jag älskar soluppgångar (jag tänkte bara på hur trött jag var), han var tvungen att vara med sitt lag hela dagen för att han hade en baseball match men han såg till att fixa gröt till mig eftersom att han vet att det är mitt favorit frukost    (jag tänkte bara på att det va tråkigt att han behövde lämna mig så tidigt inför matchen), han sa att han skulle göra en homerun till mig, och det gjorde han ( jag tänkte bara på hur tråkigt det är att frysa och titta på baseball när det är Alla Hjärtans dag), för middag tog han mig till en pizza ställe (jag klagade faktiskt inte då eftersom det finns inget sätt jag kan vara ledsen när jag äter pizza ), sen tog han mig på bio för att se Fifty Shades of Grey, han visste att jag älskar den boken ( jag var irriterad att han inte boka biljetter i förväg och biografen såldes ut). Som ni ser, jag var förblindad av vad jag tänkte alla hjärtans dag skulle vara så jag missade alla fantastiska grejer som vi gjorde. Och,  ja, det skulle vara gulligt om han köpte blommor och godis, men istället gjorde han grejer som han sa var väldigt “Penny”.  I år och alla de kommande åren lovar jag att jag kommer vara tacksam för soluppgångar och varm gröt och baseball matcher . Så jag utmanar alla, låt oss ändra stereotypen som Alla hjärtan’s dag har givits. Låt oss älska och bli älskad . Låt oss ta saken i egna händer. Den här Alla hjärtans dag, låt oss sprida SÅÅÅÅ himla mycket kärlek att hela världen kommer att känna det. Och, om du inte har en Valentine i ett par veckor, så kan jag vara din! Längst ner i inlägget är några idéer som jag hittade på Urbanoutiftters.com, och om några veckor kommer jag lägga ut en video på min och JJ’s valentine’s day! Massa pussar och kramar till er från mig, och keep on spreading love!

-Penny P


Valentines day has turned into one of the most hated holidays. People say, “It’s not an important holiday, it just makes people feel bad if they don’t have a Valentine”, or “Why don’t we just love everyday?” and the biggest critics say, “It’s just a holiday that women made up so that they can get flowers and jewelry and candy.” With all that said, I stand my ground, Valentines Day is my favorite holiday. A day dedicated to love. A day full of butterflies. A day in which you are given the chance to tell that special person that you love them. What people seem to have forgotten is that you don’t need a boyfriend or girlfriend to celebrate this amazing holiday. Boys, if you don’t have a date this February14th, call your mom and tell her she’s your valentine, I promise it will make her day or even her week. Ladies, if you’re dateless this Valentine’s day send your dad a thank you text for all he does for you. Have a girls sleepover and eat candy hearts, watch every Nicholas Sparks movie there is, and yes, you can pretend Ryan Gosling is your valentine. There are so many ways you can spread love, and this holiday gives you the opportunity to be happy, silly, cheesy, and a complete lovable fool. You can help your best friend set up the perfect date for her boyfriend. Maybe you send a card to that crush that you haven’t had the guts to talk to. Valentines day is about the little things. It can be about making a strangers day, buying a homeless man a meal, asking your grandparents how they met, finding joy from other people’s happiness. So often we make the mistake of thinking that it’s about jewelry, huge gestures, and spending as much money as you can… that couldn’t be more wrong. Last Valentine’s Day I made that same assumption. I went to visit JJ for the weekend and Valentines Day was on a Saturday. I spent the entire day waiting for this huge gift… “I wonder if he’s getting me one of those life sized bears? Or maybe a huge bouquet of roses? No he’s definitely going to get me lots and lots of candy, the kind that says be mine, and kiss me on it!” As you can guess, I never got a human sized bear, nor did I get a huge bouquet of flowers, and I didn’t get those heart shaped candies I really wanted. And before you think “JJ, what the heck man, what were ya thinking?” (Which I definitely thought that day), I realize, I spent that whole day waiting and thinking about myself that I didn’t realized all the little things he did for me. He woke me up at 6am because he knows I love sunrises (I was busy thinking about how tired I was), he had to be at the field for his game in the morning but he made sure he got me oatmeal because he knows that’s my favorite breakfast (I was bummed that he had to leave so early), he hit me a homerun in his game (I was thinking about how I spent Valentine’s day freezing watching baseball), he took me to get pizza for dinner (I actually didn’t complain about that because there’s no way I can be sad while eating pizza), he took me to the movies to see Fifty Shades of Grey because he knew I love that book (I was annoyed because he didn’t book tickets and the movie theater was sold out), basically I was too blinded by what I though Valentine’s day was supposed to look like that I didn’t enjoy all the love that was given to me that day. And yes, it doesn’t hurt to get me flowers and the candies and he probably should have but this year and all the years to come I will be thankful for sunrises and warm oatmeal and baseball games. So I challenge everyone, let’s change the stereotype that Valentine’s Day has been given. Let’s love and be loved. Let’s take matters into our own hands. This Valentine’s Day, let’s spread SOOOO much love that the whole world will feel it. And, if you don’t have a Valentine in a few weeks, I’m all yours! Here’s a few present options I found on Urbanoutfitters.com, and in a few weeks I’ll show you what I got JJ for valentine’s day! Sending lots of kisses and hugs your way, and keep on spreading the love!

-Penny P


38032868_010_b37427549_000_b36932283_095_b35979871_060_b27069244_000_b


98f85e644e272a9068ad515083f876a538172441_010_b


38104964_000_b 38543435_066_b38411708_060_b041d19c78be08e71e17e844900b7f2c3

5 Comments

 1. Du är sååå bra Penny!! Älskar den här texten!

 2. Tess❤️

  Penny, gud så bra inlägg. Ska verkligen ta vara på dagen och säga till de som jag betyder mycket för mig att jag älskar dom lite extra mycket. Tack för att du faktiskt visade vilken underbara dag alla hjärtans dag är.
  Jag hoppas verkligen att du får en underbar en, kram

 3. Familjen Parnevik

  Tack Ebba! <3

  -Penny

 4. Familjen Parnevik

  Tess, det va precis det jag ville att folk skulle göra, ge lite extra kärlek! Tack för att du läste! <3

  -Penny

 5. Så fint skrivet. ❤

Write a comment

Your email address will not be published.