Home

Jag bestämde mig att åka hem till Florida för helgen! Igår va field day….asså världens bästa dagen på året när man går på High School! Det är en dag när halva skolan är på lag blå och halva är guld så tävlar man i massa ålika stafetter. Vår familj är på blåa lagan! Det är dagen av året när jag är så himla driven satt vinna, eftersom att jag annars i sport eller spel eller vad som hest är inte så himla tävlings mesig! Jag så klart kunde inte vara med i skälva stafetterna eftersom att jag har tagit studenten haha men Pine School är som en familj så jag coacha alla från dom 3 åringa på blå till dom som är seniors i år! Blå van så klart!!! Sen åkte jag, Philippa, och Rebbecca på en music festival som heter sunfest. Vi såg train! Och idag väkte min pappa mig tidigt och så åkte han och jag jetski! Här kommer bilder från helgen, puss!

Ps. Glöm inte att kolla på Peg’s nya music video!

imageimageimageimage

 

The post Home appeared first on Penny Parnevik.