Det här med pojkvän

Yes, det är sant. Jag har gått och skaffat kille. Haha men nej, allvarligt så ville jag inte ens ha en kille. Jag tänkte att denna sommaren skulle handla om mig själv och musik och min karriär. Men kärlek funkar väl inte så…

Helt ärligt så är det nästan ingen som vet om att vi är tillsammans “på riktigt” för att det fortfarande är så nytt. Visste inte riktigt om det skulle hålla och det var det inte värt det att berätta för alla vänner/släkten om det ändå skulle ta slut om några veckor.

Men det är väl så att när man inte förväntar sig bli kär, så blir man det. Det kommer från ingenstans. Och helt plötsligt saknar man en person och vill göra med dom. Det är liksom roligt att handla mjölk eller tvätta kläder med den personen. Det är fan kärlek. Haha. Men for real. Man ska inte gå runt och bestämma att vara singel eller bestämma att söka ut en kille. Utan, kör på bara. Så händer allt som det ska hända. Jag vet ju självklart inte vad som händer i framtiden. Men just nu är jag såååå jäkla glad, what else matters?

 

 

The post Det här med pojkvän appeared first on Peg Parnevik.

Posted in peg