Förändra din vardag

Ibland så är allt du behöver en liten förändring . Den här veckan kan beskrivas med ett ord : Blah! Allt har bara känts konstigt så just nu är det mitt i natten och jag organiserar mitt rum. En enkel vridning på sängen, eller organisera i garderoben, helt enkelt flytta runt saker kan totalt ändra ditt humör. Det är som att få en ny frisyr, känner dig fräsch och redo att ta dig an kaoset i världen. Några av de svåraste nätterna i mitt liv har jag valt att städa efter den långa dagen. När du inte kan sova, gå och ordna ditt rum, lita på mig, du har hela ditt liv för att få en god natts sömn.  Ikväll , slå på lite musik, flytta din säng , lägga till nya dekorationer, häng upp saker eller riv ner gamla bilder, sedan ta en dusch. Helt enkelt få allt organiserat, kan få dig att känna så kraftfull. Så mitt tips i veckan, till alla som läser detta, gå och organisera ditt liv för natten! Ps. Om du gör det, tagga mig i en bild eller kommentera, jag vill veta hur det blev <3

Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

 

 


Sometimes all you need is a little change. This past week can be described in one word: BLAH. Everything has just felt out of place so right now it is 12:19am and I just rearranged my room. A simple turn of the bed, or organization in the closet, simply just moving things around can COMPLETELY change your mood. It’s like getting a new haircut, you feel fresh and ready to take on the chaos of the world. Some of the hardest nights of my life I have spent cleaning. When you can’t sleep go rearrange your room, trust me, you have your whole life to get a good nights sleep. Tonight, turn on some music, move your bed, add new decorations, hang things up or tear the old pictures down, then take a shower. Simply getting organized can make you feel so powerful. So thats my tip of the week, to anyone reading this, go organize your life for the night!

The post Förändra din vardag appeared first on Penny Parnevik.